Bent u op zoek naar een manier om uw huis of kantoor het hele jaar door comfortabel te houden? Een airco biedt het hele jaar door voordelen: verkoeling op hete zomerdagen en verwarming tijdens koude, regenachtige (winter)avonden. Met een airco geniet u altijd van een aangename temperatuur in huis, ongeacht het weer buiten.  Een airco werkt door lucht te circuleren en de temperatuur aan te passen. In de zomer onttrekt het systeem warmte aan de binnenlucht en voert deze af naar buiten, waardoor het binnen koel blijft. In de winter kan de airco de warmte van buiten naar binnen halen en zo uw ruimte verwarmen. Onze airco’s zijn energiezuinig en kunnen zelfs de stroom van uw zonnepanelen gebruiken. Zo bent u helemaal duurzaam (en voordelig) bezig!

Waarom kiezen voor Zonwatt?

 1. Koelen en Verwarmen:
  Onze airco’s kunnen koelen in de zomer en verwarmen in de winter. Zo heeft u het hele jaar door een prettig klimaat in huis.
 2. Energiezuinig:
  Onze systemen zijn modern en gebruiken weinig energie. Dit helpt om uw energierekening laag te houden.
 3. Zonnepanelen:
  Heeft u zonnepanelen? Dan kunt u de stroom van uw zonnepanelen gebruiken voor uw airco. Zo bent u nog duurzamer bezig!
 4. Deskundige Installatie:
  Ons ervaren team gevestigd in Pijnacker-Nootdorp installeert uw airco snel en professioneel. Zo kunt u snel genieten van uw nieuwe airco.
 5. Uitstekende Service:
  Wij bieden goede service, van advies tot installatie en onderhoud. Wij staan altijd klaar om u te helpen.

Wilt u meer weten, of direct een offerte aanvragen?
Neem dan vandaag nog contact met ons op

Merken waarmee wij installeren

Ook airco’s van andere merken leveren wij op aanvraag.