Bij Zonwatt kunt u ook uw laadpaal laten installeren en slim laten integreren in uw woning of bedrijfspand. We bieden diverse merken van hoge kwaliteit aan. Of u nu kiest voor langzaam laden of snel laden, we hebben oplossingen voor zowel 1-fase als 3-fase groepenkasten. Meedenken en aanleggen op bijvoorbeeld een mandelig parkeerterrein? Geen probleem! Wij werken met verschillende merken, omdat elke situatie een andere aanpak en/of product vereist.

Merken waarmee wij installeren

Ook laadunits van andere merken leveren wij op aanvraag.

Een greep uit onze installaties laadpalen

Peblar

De Peblar laadunit heeft een strak design en kan zowel op een wand als op een paal worden gemonteerd. Als instapmodel is er de 11 kW-versie, maar er is ook een snellere 22 kW-versie beschikbaar. De 11 kW-versie is voor de meeste auto’s voldoende en werkt eenvoudig via een interne website, die toegankelijk is via de browser op uw telefoon.

De load balancing werkt eenvoudig en kosteneffectief via de Homewizard. Dit apparaatje stelt u ook in staat om uw elektra- en gasverbruik in uw woning te monitoren, en het biedt mogelijkheden voor smarthome-integratie. Dit maakt het een waardevolle toevoeging. Met de Homewizard kunt u bovendien instellen dat u wilt opladen met zonnestroom, voor maximale zelfconsumptie.

U heeft bij ons al een Peblar home 11 Kw, 5 meter laadkabel, 3jaar garantie, met arbeid en installatie vanaf €1345,-

Smappee

Wil je nog een stapje verder gaan en ook op dynamische prijzen en zonnestroom opladen, dan is de Smappee wat voor jou. Ook deze laadunit is van hoge kwaliteit en kan tot 22KW laden. Middels de geavanceerde app kunnen er oplaadschema’s worden ingesteld, waarbij de auto bijvoorbeeld de volgende dag zou moeten vertrekken met een zekere bereik. De lader plant de laadbeurt dan zo in, dat deze het efficiëntst mogelijk opgeladen wordt met zonnestroom en lage tarieven.

Ook andere laadunits leveren wij op aanvraag.