U heeft interesses in zonnepanelen, maar hoeveel heeft u er nodig, wat komt er allemaal bij kijken en kan het überhaupt wel op uw dak? Wij geven u graag antwoord op dit soort vragen. Bekijk hieronder hoe Zonwatt te werk gaat. Liever bellen voor advies? Geen probleem!

Stap 1 – Invullen van ons contactformulier

Laat ons via het contactformulier weten dat u interesse heeft in zonnepanelen. Als u naast uw naam en adresgegevens, ook uw huidige verbruik opgeeft, kunnen wij u beter helpen. U vindt deze informatie op uw energierekening. Geef in het contactformulier aan of u geïnteresseerd bent in een offerte op afstand of een adviesgesprek.

Stap 2 – Het adviesgesprek

Vooraf kunnen we een zonnestroominstallatie op schaal intekenen op uw dak middels luchtfoto’s op schaal. Ook de opbrengsten kunnen wij nauwkeurig berekenen op afstand. We bespreken uw wensen, energiebehoeften en bekijken ter plekke de mogelijkheden voor zonnepanelen op uw dak en passen het plan hierop aan. We beoordelen samen met u waar de omvormer en de leidingtrajecten zullen komen en adviseren u graag om de technische mogelijkheden te laten aansluiten op uw wensen. 

Stap 3 – Een offerte op maat

Op basis van het adviesgesprek en onze software maken we een offerte op maat. Dit is een compleet plan voor uw specifieke situatie, inclusief ingetekende zonnepanelen, een inkoopvoorstel van zonnepanelen, benodigde materiaal- en arbeidskosten.

Stap 4 – Akkoord en Installatie

Na akkoord op onze offerte ontvangt u van ons een voorstel voor de installatiedatum. Indien deze datum schikt krijgt u van ons de opdrachtbevestiging met alle afspraken en informatie over de installatie. Doorgaans kunnen wij uw installatie binnen 5 weken na akkoord op de offerte realiseren. Afhankelijk van het weer en de seizoensdrukte kan dit mogelijk nog sneller.

Na de installatie leveren uw zonnepanelen direct energie. Met een handige app houdt u real-time bij hoeveel geld u bespaard heeft!

Stap 5 – Btw-teruggave

Zonnepanelen worden gesubsidieerd door de overheid. Wij helpen u met het aangeven van uw zonnepanelen, zodat alles geregeld is van A tot Zon. 

Een greep uit onze installaties